Украса за кръщене на църква

 

    Украсата на кръщенето се състои от две основни части: украса на ресторант или градина и украса за кръщене на църква.

   Най-често в църквата се украсява кръщелния купел. Всеки храм има различен по форма, размер и цвят купел. Украсата на купела може да се разположи частично по горния му ръб или да го обхване изцяло. Основата на тази украса се изгражда от тюл, органза или сатен, като се допълва ефектно от цветни букети или декоративни детски елементи. Букетите от цветя могат да бъдат разположени плътно един до друг; да са поставени през определено разстояние - четири, така че да оформят кръст или само един в средата отпред, това е изцяло Ваш избор. От оформения горен ръб по дължината на купела може да се спускат плат, панделки, цветя или други елементи.

   Поставянето на такава украса за кръщене на място има своите особености, като основната е силно ограниченото време, за което трябва да се монтира. Имайте предвид, че Вашето кръщене най-често е предхождано от друго събитие и реално времето за украса на кръщенето не е повече от пет минути. Също така трябва предварително да е съобразено формата, големината и вида на купела.

   Украсата на църквата за кръщене може да включи освен купел и стойки с цветни аранжировки, които се поставят от двете страни на купела. Стойките може да бъдат две или четири. Ако църквата е по-слабо осветена много подходяща е комбинираната украса за кръщене от аранжировки с естествени цветя и свещи поставени по средата на цветните аранжировки. Вашият декоратор би могъл перфектно да съчетае цветовата гама, декоративните елементи и тематичната линия на кръщенето с цветната украса църквата и ресторанта.

 Украса за кръщене може да поръчате на адрес: kryshtenebg.com.