Комплекти за кръщене

 

 Предложени под формата на цялостен комплект, аксесоарите за кръщене носят някои предимства пред закупуването им индивидуално:

      • Комплектните предложения гарантират, че ще спазите стиловата и цветова гама на кръщенето.
      • При избор на комплект за кръщене вероятността да пропуснете или да забравите нещо, което Ви е необходимо е значително по-малка. Ако искате да бъдете напълно убедени, че не пропускате нищо проверете в "Какво е необходимо за кръщене на дете".
      • В ценово отношение комплектите струват по-малко, отколкото сумата от индивидуалните стойности на всеки един аксесоар, включен в комплекта за кръщене на момчето и комплекта за кръщене на момичето.

Комплекти за кръщене може да поръчате на адрес: kryshtenebg.com.

 При поръчка на комплекти за кръщене обърнете особено внимание на някой детайли, които са от съществена важност за да останете удовлетворени от комплекта за кръщене, който ще получите. В Интернет пространството се наблюдават снимки и описания на комплекти подвеждащи изключително много потребителите.

 Предлагат се например комплекти от осем части:

 - свещ, кутийка със сапун, шише с елей, бурканче с мед, вино, кърпа за свещеника, кутийка за коса, кутийка за кръстче

   или

 - свещ, кутийка за сапун, шише за елей, бурканче за мед, вино, кърпа за свещеника, кутийка за коса, кутийка за кръстче.

  В първия случай Вие получавате аксесоарите украсени и пълни със сапун, елей, вино, мед и т.н. Във втория случай получавате украсените шишета или бурканчета, които Вие трябва да напълните. Това води до допълнителни разходи, по висока цена и риск да повредите украсата при евентуално разливане.

   Много подвеждащи са и предлаганите снимки на комплекти. Обичайно представените снимки показват пълни комплекти за кръщене, но обявената цена е за част от аксесоарите на снимката, като това е обявено в текста. При желание за поръчка обърнете внимание на описанието към конкретния аксесоар и това, какво точно включва цената.

  Съществуват много хубави снимки на украсени свещи за кръщене, но в описанието се оказва, че се предлага само украса за свещ, като обявената цена на комплекта за кръщене на дете не включва самата свещ.

 

  В Интернет пространството се предлагат комплекти за кръщене с различен обем:

 -  от най-необходимото: комплект за църква, свещ за кръщене и бродирана кърпа

 - до комплекти за кръщене включващи всичко необходимо за празника на Вашето дете: комплект за църква, свещ за кръщене, бродирана кръщелна кърпа, кутия за дрехите на детето и папка за кръщелното свидетелство.  

 

 

 

 

 

 

    Създадени са и различни по-семпли комбинации за удобство като дар за храма и свещ или свещ и папка за кръщелно свидетелство.

  Освен по своя обем предлаганите комбинации се различават и по видовете аксесоари в тях. Кръщелната свещ може да бъде с височина 35см., 60см., 80см. или 120см., семпло декорирана или богато украсена с тюл. Кръщелната кърпа може да бъде с бродерия "Свето Кръщение" или индивидуално персонализирана с името на детето и датата на кръщенето, модел с ангелчета или с кръст и т.н.

 

 

Ако обема на комплекта за кръщене, който сте си харесали или някоя част от него не отговаря на Вашите изисквания, то имайте предвид че всеки детайл може да се замени и съобрази с Вашите конкретни нужди. 

 

   Комплект според нуждите на клиента: без кошница, кърпа за свещеника, вино

 

    От всеки един комплект бихте могли да махнете аксесоар или да добавите такъв или да промените вида на определен аксесоар. Например кръщелен комплект, който е с не персонализирана кърпа може да бъде заменен с персонализирана бродирана кърпа или да смените 80 см. свещ за кръщене с 35 см. Най-вероятно обявената стойност на комплекта за кръщене ще се промени, съобразно корекциите, които ще бъдат нанесени, но ще се запазят преференциалните условия на комплексната цена.  

 

   Всеки един от показаните в сайта комплекти за кръщене за момче или комплекти за кръщене за момиче може да бъде изработен в различни цветови варианти, но на практика не е възможно всички те да бъдат показани. По тази причина ако желаете определена комбинация от аксесоари в определена цветова гама просто се обадете и я заявете.

   Като пример Ви представям Комплект за кръщене поръчан от клиенти в 4 различни цвята за момиче и 1 цвят за момче... кой ще бъде шестия... зависи само от Вас.

Комплект за кръщене принцеса

Комплект за кръщене в мента 

Комлпект за кръщене в лилаво

 

 

 На снимките по-долу са представени примерни комплекти за кръщене за момче и комплекти за кръщене за момиче, от който можете да махате или добавяте аксесоари или да променяте цвета им според Вашето желание. За да последвате линка натиснете върху снимката. Ще се покаже описание на аксесоарите, които се съдържат в конкретния комплект за кръщене за момче и комплекти за кръщене за момиче и неговата цена.

Комплекти за кръщене може да поръчате на адрес: kryshtenebg.com.

 

Кръщене комплект момче

Луксозен комплект за кръщене

Комплект за кръщене за момче

Кръщене комплект

Комплект за кръщене за момиче

Комплект за момиче 

Кръщене комплект за момиче

Кръщене за дете в синьо

Комплект за кръщене за бебе

Комплект за кръщене за момичето

Кръщене в кралско синьо с дантела   

Комплект за кръщене с надпис   

Комплект момче кръщене

Комплект за момче кръщене  

Дете комплект кръщене   

Комплект за момче  

Комплект за кръщенето  

Комплект за кръщене за детето     

Комплект за кръщене за момиче   

Комплект за момиче   

Комплектите за кръщене   

Кръщене бебе 

Кръщене за дете

Комплекти за кръщене може да поръчате на адрес: kryshtenebg.com.