Кутия за дрехи за кръщене

 

   В кутията за дрехите за кръщенето удобно се поставя всичко необходимо за кръщенето на детето - нови дрехи и обувки, бродирана кърпа за кръщене, кръщелна свещ, както дара за храма, ако той не е поръчан с декорирана кошница. След кръщенето в кутията за кръщене се съхраняват аксесоарите от кръщенето - кутийката с косичката, кутийката за кръстчето, кръщелната свещ, бродираната кърпа, както снимки и спомени от празниците на детето.

   Стандартната кутия за кръщене са изработени от картон, като се предлагат, както Български, така и Гръцки. Основната разлика е в големината на кутията и вида на използвания картон. Много подходящ вариант са по-големите кутии с дължина около 60 см. В тези кутии за кръщене се побират всички необходими аксесоари за детето. Кутиите, които се предлагат в магазините за опаковане на подаръци са изработени от много тънък картон.

  Освен стандартната кутия за дрехи за кръщене се предлагат и оригинални и атрактивни кутии, които да останат траен спомен от този прекрасен празник. Кутия за кръщене - табуретка или кутия за кръщене - канапе са чудесно допълнение към интериора на детската стая, кутия за дрехи за кръщене - дървеното конче-люлка в екрю или розово се превръщат в любима играчка, която  издава реални звуци и пее. Кутиите за кръщене - мечета и кожените чанти са перфектни, в които Вашето дете с удоволствие ще подрежда играчките си.

 Кутия за кръщене може да поръчате на адрес: kryshtenebg.com.